O portalu PDF Ispis E-mail

Prije od svega, želim vam dobrodošlicu na Portal xObelisk.net.

Ovaj portal trud je mnogih ljudi, a povijest seže sve od 5. svibnja 2006. godine. Zamisao je krenula kao webring između više portala sa srodnim temama. Njihove linkove toplo preporučamo te im ovim putem zahvaljujem na suradnji.

Suradnja

xObelisk.net je zaživio u partnerstvu sa drugim stranicama: jedna od njih je i UFO portal kojeg je uređivao ikr. Nažalost, stranica više nije aktivna na webu. Jack897 je suradnik sa svojom stranicom Znanje. Na stranici Znanje, možete pronaći throat cancer symptoms brdo literature vezane uz metafiziku. Uz ovaj portal preporučamo forum Galaksija. Suradnik stranice je i Ufos.tk čiji je webmaster Adis, te UFOlogija čiji je webmaster Overkiller. xObelisk ujedinjuje stranice koje se bave ufologijom, alternativnom arheologijom, paranormalnim, metafizikom i sličnom tematikom. Stranice suradnika su linkane u izborniku Preporučamo. Također želim pozvati nove suradnike i izdavače koji žele pisati članke za ovaj portal jer su nova partnerstva dobrodošla.

Webring

Webring, iliti web-prsten je skup web stranica na Internetu koje su povezane u obliku virtualnog prstena putem navigacijskog izbornika. Kroz ovaj navigacijski izbornik, posjetitelj web stranice može pregledavati sve stranice testicular pain u web-prstenu, na kraju završavajući tamo gdje je i započeo sufranje, kao što kaže ime, u obliku prstena. Pojedini web-prsten određen je temom za njegove sudionike i najčešće ima informacijsku svrhu (stranice koje prezentiraju informacije na neku temu) ili društvenu svrhu (grupe ili hobiji), i najčešće ovisi o manageru webringa ili ringmasteru da odluči koje stranice trebaju biti dio tog web-prstena.

E-magazin

Od 1. kolovoza jedanput mjesečno je izlazio besplatni elektronski magazin (newsletter) Sibum. Članke su pisali svi suradnici i izdavači na xObelisk.net, a još uvijek nam se može priključiti bilo tko koga zanima pisanje za xObelisk.net. Tema prvog broja e-magazina Sibum bila je je Nikola Tesla, i možete ga pogledati u Sibum arhivi (u izradi).

 

Vaši administratori,

Overkiller i Bluegene