Knjige koje preporučamo
Kristalna lubanja: Manda Scott PDF Ispis E-mail

Stell, predugo si unutra. Izađi. Nema tog komada kamena koji je vrijedan da umreš za njega.

Samo što se ovdje ne radi o leaking amniotic fluid običnom kamenu, već o plavom kristalu koji je drevni, izumrli narod Maja izradio kako bi svijet spasio od propasti; o safiru tako savršenom, tako moćnom da su stoljećima ljudi ubijali kako bi ga posjedovali ili uništili.

Više...
 
Gnostička otkrića: Utjecaj Nag Hammadi knjižnice PDF Ispis E-mail

Izvanredno arheološko otkriće u 20. stoljeću koje je otkrio Egipatski seljak u prosincu 1945, bio je pronalazak velike posude u kojoj su bile spremljeni drevni rukopisi na papirusu. Teškom mukom restaurirani i prevedeni fragmenti su postali sveopće poznati pod nazivom Nag Hammadi knjižnica. Preko njih dobivamo pogled u back shoulder pain fascinantnu alternativnu perspektivu na Isusa i mnoge njegove ranije sljedbenike isto tako i utjecaj gnosticizma na njihovim sljedbenicima.

Više...
 
Izgubljena kraljevstva PDF Ispis E-mail
Autor Alen Anić za T-Portal   
Kako, kada i zašto su nestale stare velike civilizacije nastale u Novom svijetu, i je li tek slučajnost da što više o njima znamo, to više se stječe dojam da su nastale nakon civilizacija drevnog Bliskog istoka? Tvrdim da se odgovori na ta pitanja mogu pronaći jedino ako prihvatimo kao činjenicu - a ne kao mit - stvarnu prisutnost Anunnakija na Zemlji kao 'Onih koji su došli s neba na Zemlju'.
Više...
 
Revizija postanka PDF Ispis E-mail

Je li moguće da je čovječanstvo izašlo iz mračnog srednjeg vijeka, stiglo u doba prosvjetiteljstva, doživjelo pain in lower left abdomen industrijsku revoluciju i ušlo u razdoblje visoke tehnologije, genetičkog inžinjeringa i svemirskih letova samo kako bi dostiglo drevno znanje? Je li moguće da ono što naša civilizacija danas otrkiva o planetu Zemlji i o našem dijelu svemira, samo revizija postanka, ponovno otkrivanje onoga što je bilo poznato mnogo starijim civilizacijama?

Više...
 
Dvanaesti planet - prva knjiga Zemaljskih kronika PDF Ispis E-mail

Suvremena znanost otkrila je novi planet u Sunčevu sustavu prije nekoliko godina. O istom planetu govore sumerski tekstovi stari 6000 godina. Planet Nibiru pojavljuje se svakih 3600 godina. Na njemu žive "bogovi", Anunnaki koji su genetskim inžinjeringom stvorili čovjeka na Zemlji.

Više...
 


Slične teme

Informacije

Uvijek svježe foods for asthma vijesti za vas pripremaju:

  • Overkiller
  • Bluegene

Postanite i vi dio tima. Javite nam se

Neugodna istina koja je potresla svijet

Jedan od najboljih primjera filma koji je promijenio svijet i okupio besprimjerenu koaliciju neprofitnih, nevladinih organizacija, korporativnih i medijskih partnera je film Neugodna istina. Počeo je kao prezentacija koju je u zadnjih 20 godina Al Gore predstavljao različitim malim grupama.čitaj više