Kugle u svjetskoj areološkoj mapi
Autor I. Brkić-Ćubela za Večernji list   

Za kamene kugle u Bosni i njihov fenomen već nam je poznato jer je period after miscarriage tim stručnjaka s dr. Semirom Osmanagićem već dosta toga istražio i pisao o tom fenomenu. Sada je pronađena kamena kugla u Đerekarama u Srbiji promjera 60 cm a vrlo je slična kugli pronađenoj u Teočaku u Bosni.

Više...
 
Planet X / Nibiru - koje su razlike?

Pojam "Nibiru" dolazi sa 6 000 godina stare sumeranske kamene pločice.
Taj pojam znači "planet križanja". Sumeranska civilizacija je prva otkrivena civilizacija na planetu, a nalazi numbness in arms se na mjestu današnjeg Iraka. Poznat je kroz prolazeće periode kao Sumer, Mezopotanija i Babilon, mjesta prvih civilizacija. S obzirom na pronađene dokaze i ostatke Sumerska civilizacija je najstarija civilizacija na Zemlji.

Više...
 
Neugodna istina koja je potresla svijet

Studenti Sveučilišta Berkeley na govoru i raspravi o filmu i medijskim alatima za socijalne promjene odrazili su svoj pravi smisao veličine filma te kako film može imati inspirirajući i primorajući učinak na društvene promjene. Oni vide medije kao odličan alat za započeti promjenu te su govorili o specifičnim primjerima u kojima se to dogodilo.

Više...
 
Google uzrokuje globalno zagrijavanje?
Autor ZapRoot   

Teme: Da li Google uništava planet jednim pretraživanjem? Tržište recikliranje je propalo. Pogledajte Thats Just Weird.

Više...
 
Na pragu novog vremena: Električni svemir
Autor CowboyBebop2012   

Pitanje je - ako je sam Einstein uzimao u obzir mogucnost da je mozda pogrijesio - zasto gorljivi Pain in left side predstavnici sadasnjeg establismenta nisu sposobni za isto.

Više...
 
2012 - Kraj svijeta

Napokon dolazi! Kraj svijeta u Hollywoodskom stilu. To će biti početak kraja.

Više...
 
Paralelni svemir

Kako otkriti novu dimenziju?

Postoje li paralelni svemiri? Kvantna fizika tvrdi da postoje ali mi svejedno ne znamo monogo o njima. Ponašaju se poput elektrona, a u tom smislu ih ne možemo vidjeti ali možemo vidjeti posljedice koje je uzrokovao Veliki prasak prije 13 miljona godina.

Više...
 

Slične teme

Informacije

Uvijek svježe vijesti za vas pripremaju:

  • Overkiller
  • Bluegene

Postanite i vi dio tima. Javite nam se

Neugodna istina koja je potresla svijet

Jedan od najboljih primjera filma koji je promijenio svijet i okupio besprimjerenu koaliciju neprofitnih, nevladinih organizacija, korporativnih i medijskih partnera je film Neugodna istina. Počeo je kao prezentacija koju je u zadnjih 20 godina Al Gore predstavljao različitim malim grupama.čitaj više heart attack signs in women